Weekendresa till Prag! <br> Upptäck Tjeckiens pärla till huvudstad med en smakfull resa.
5-8 mars

Weekendresa till Prag!
Upptäck Tjeckiens pärla till huvudstad med en smakfull resa.

Nyss hemkomna från höstens Praginvasion med närmare 800 gäster i bästa Ölvemarks Holiday anda. Missade du resan i november? I mars kör vi så klart igen. Så passa på att uppleva Prag med en smakfull weekendresa där vi tillsammans upptäcker denna Tjeckiens pärla till huvudstad. Den 5-8 mars finns chansen att till ett svårslaget pris uppleva den tjeckiska huvudstaden. Under helgen genomförs flera intressanta utflykter som du kan boka extra.

Avresa 5-8 mars från Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad. Pris 1495:-/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 695:-

Resorna till Prag den 5 mars är slutsålda. På grund av det stora intresset för Pragresorna med buss har vi nu öppnat ytterligare ett avresedatum.
Nya resedatum för dig som bokar nu är avresa den 19 – 22 mars.

Ingår i resans pris:

Resa i komfortbuss

3 övernattningar i dubbelrum på Hotel Olympik

2 x frukostar

Reseledare från Ölvemarks Holiday

Utflykter under resan:

STADSRUNDTUR I PRAG, HALVDAG

Vi promenerar genom staden och ser vad Prag har att erbjuda. Här utforskar vi borgområdet med St Vituskatedralen och kungapalatset. Även Karlsbron, rådhuset med astronomiska uret och husfasader i alla regnbågens färger står på programmet och vår reseledare kan konsten att berätta!

Ingår i resans pris

TJECKISK AFTON, KVÄLLSTUR

Vi besöker en av Prags omtalade ölstugor där mat och dryck bjuds. Här provar vi mörkt tjeckiskt öl, som bryggs av restaurangen. Tillsammans äter vi en specialitet från trakten. Smaklig måltid!

Pris inkl. middag med dryck 395:-

BÅTTUR PÅ MOLDAU MED MIDDAG, KVÄLLSTUR

I behagligt tempo glider vi fram på floden Moldau medan skymningen sakta sänker sig över Prag. Karlsbron slår sina medeltida valv över oss när vi betraktar den storslagna Nationalteatern. Ovan floden strävar St Vituskatedralens spiror mot skyn. Efterhand tänds ljusen och samtidigt som vi äter en god middag njuter vi av de stämningsfulla vyerna.

Pris inkl. middag med dryck 395:-

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.