Disneyland Paris i 6 dagar! <br>Ett inträde ingår i resan, men vid bokning senast den 31 december ingår ytterligare ett inträde.
För alla åldrar!

Disneyland Paris i 6 dagar!
Ett inträde ingår i resan, men vid bokning senast den 31 december ingår ytterligare ett inträde.

Följ med i sommar och upplev Disneyland® Paris! Det är en fest för alla åldrar och det finns en mängd attraktioner. Möt Snövit och Askungen eller Törnrosa i hennes stora slott. Låt barnasinnet och fantasin få fritt spelrum när vi hälsar på Kalle och Musse i deras fantastiska sagovärld. Skulle vi som omväxling vilja upptäcka världsmetropolen Paris, är vi inte långt borta!

Ett inträde ingår i resan, men vid bokning senast den 31 december ingår ytterligare ett inträde (värde upp till 750:-/person). Välj mellan ett 3-och ett 4-stjärnigt hotellalternativ, båda belägna nära attraktionsparkerna.

Priser för olika familjekonstellationer för Hotel Campanile *** respektive Vienna House Magic Circus ****
Vänligen notera barnålden upp t o m 11 år. Vid fyllda 12 år räknas man som vuxen.
Hotel Campanile ***
Enkelrum: 8.743:-
2 vuxna: 13.496:-
2 vuxna + 1 barn: 17.746:-
3 vuxna: 19.246:-
2 vuxna + 2 barn: 21.996:-
3 vuxna + 1 barn: 23.496:-
4 vuxna: 24.996:-

Vienna House Magic Circus ****
Enkelrum: 10.193:-
2 vuxna: 14.996:-
2 vuxna + 1 barn: 19.746:-
3 vuxna: 20.996:-
2 vuxna + 2 barn: 24.496:-
3 vuxna + 1 barn: 25.746:-
4 vuxna: 26.996:-

Priser för olika familjekonstellationer för Hotel Campanile *** respektive Vienna House Magic Circus ****
Vänligen notera barnålden upp t o m 11 år. Vid fyllda 12 år räknas man som vuxen.
Hotel Campanile ***
Enkelrum: 8.743:-
2 vuxna: 13.496:-
2 vuxna + 1 barn: 17.746:-
3 vuxna: 19.246:-
2 vuxna + 2 barn: 21.996:-
3 vuxna + 1 barn: 23.496:-
4 vuxna: 24.996:-

Vienna House Magic Circus ****
Enkelrum: 10.193:-
2 vuxna: 14.996:-
2 vuxna + 1 barn: 19.746:-
3 vuxna: 20.996:-
2 vuxna + 2 barn: 24.496:-
3 vuxna + 1 barn: 25.746:-
4 vuxna: 26.996:-

Program

DAG 1-2, SÖNDAG TILL MÅNDAG MORGON: GÖTEBORG – MAGNY LE HONGRE

Bussen startar i Göteborg där vi hälsas välkomna av vår reseledare i den bekväma helturistbussen. Sedan bär det av söderut längs E6:an med påstigning i Varberg, Falkenberg och Halmstad innan vi når Malmö. Färden går vidare över Öresundsbron till Danmark och färjeläget i Rödby. Efter överfarten till Tyskland stannar vi under dagen till för att sträcka på benen och äta middag längs vägen. På morgonen når vi Frankrike och gör ett frukoststopp innan vi tidigt under förmiddagen anländer till Disneyland® Paris. Efter att ha lämnat vårt bagage på hotellet har vi fyra hela dagar med förstklassig underhållning att se framemot! Ca 156 mil

DAG 2-5, MÅNDAG TILL TORSDAG: MAGNY LE HONGRE

Disneyland® Paris är en fest för alla åldrar och lockar med en mängd attraktioner. I Disneyland® Park kan vi besöka Discoveryland och styra vårt eget rymdskepp. Upplev Fantasyland med Snövit, Askungen och många andra älskade figurer. Möt nybyggare och cowboys i Frontierland eller Törnrosa i hennes stora slott. I Walt Disney Studios® Park får vi en spännande inblick i hur filminspelningar går till och hur specialeffekter och filmstunts skapas. Varje dag äger dessutom en stor parad rum med mängder av upptåg då vi kan träffa våra favoriter ur Walt Disneys uppskattade filmer. Vi som önskar vidga vyerna och dessutom upptäckta Paris och dess sevärdheter får en av dagarna möjlighet att följa med vår reseledare på en innehållsrik heldagsutflykt till Ljusets stad!

Det första inträdet till Disneyland® Paris ingår redan under måndagen. Bokar ni resan innan den 31 december ingår ett andra inträde i resans pris. Detta inträde utnyttjas under torsdagen som samtidigt är vår hemresedag. Vill ni ha ytterligare förlustelser så är det möjligt att tilläggsboka ytterligare inträde på tisdagen. Onsdagen är vikt att besöka Paris.

DAG 5-6, TORSDAG KVÄLL TILL FREDAG: MAGNY LE HONGRE – GÖTEBORG

När man har roligt går tiden snabbt, heter det ju, och i kväll har det blivit dags att ta farväl av Disneyland® Paris för den här gången. Snabbt och bekvämt rullar vi norrut genom Belgien och Tyskland. Vi gör uppehåll för pauser innan färjelinjen Puttgarden-Rödby tar oss till Danmark och via Öresundsbron är vi tillbaka i Sverige. Avslutningen längs E6:an hemåt längs västkusten går smidigt och lätt och vi säger tack för den här gången!  Ca 156 mil

Utflykter/Inträden

DISNEYLAND® PARIS

Under upp till 3 underbara dagar roar vi oss i Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park. Tillsammans med Kalle Anka, Musse Pigg, Janne Långben och alla de andra kända karaktärerna från Disneys värld njuter vi livets glada dagar. På Main Street, U.S.A.® finner vi mängder av söta trähus, affärer och restauranger. Möt nybyggare, indianer och cowboys i Frontierland. Adventureland är fullt av pirater och vilda äventyr. I Fantasyland väntar bland andra Snövit, Askungen och Pinocchio på oss. Discoveryland är en resa genom tid och rum. Walt Disney Studios® Park ger oss inblick i hela filmprocessen med spännande attraktioner och dramatiska filmstunts. Hollywood Boulevard med klassisk filminspelning finner vi i Front Lot. Production Courtyard lär oss allt om vad som händer bakom scenen och i Backlot skapas musiken, specialeffekterna och alla spännande filmstunts. För ytterligare info se www.disneylandparis.com

En dags inträde ingår i resans pris!
Två dagars inträde ingår i resans pris om du bokar senast 31/12!

Pris inkl. inträde (vuxen/barn t o m 11 år) övriga valbara dagar (1 dag, 1 park) ca 750/700:-

PARIS, HELDAG

Vår reseledare tar oss med på en innehållsrik dag till Paris. Vi inleder med en spännande rundtur och betraktar bland annat Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren och Champs Élysées. Efter rundturen får vi möjlighet att titta runt på egen hand. Kanske lockar Montmarte och Sacre Coeur eller strövtåg i Latinkvarteren?

Pris (vuxen/barn t o m 11 år) ca 295/150:-

Datum: Söndag 21/6 – 26/6  (HD-passets & Stjärnklubbens egen buss)
Pris: Se ovanstående pristablå

I priset ingår:

  • Direktresa i komfortbuss
  • Påstigning: Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Malmö
  • 3 övernattningar i rum för 1-4 personer
  • 3 frukostar (tisdag, onsdag, torsdag)
  • Inträde på Disneyland® Paris ankomstdagen (måndag)
  • Ytterligare inträde (torsdag) vid bokning senast den 31/12)
  • Reseledare från Ölvemarks Holiday
  • Vägskatter och serviceavgifter

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.