Bo på Baldersnäs Herrgård – en unik miljö med närhet till orörd natur, avkopplande miljöer och utsikt över Laxsjön.
10%

Bo på Baldersnäs Herrgård – en unik miljö med närhet till orörd natur, avkopplande miljöer och utsikt över Laxsjön.

Baldersnäs Herrgård ligger i  Dals Långed och vår vardag är fylld med fantastiskt boende, lustfyllda smaker och storslagen natur! Här blandas  charmen från sekelskiftet med dagens standard så att du kan njuta av din vistelse till fullo. Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration. Fantastiska gemenskapsutrymmen och matsalar i gammal miljö, parat med moderna hotellrum, gör Baldersnäs till något unikt. Du kan välja att bo i Herrgårdsbyggnaden eller våra flyglar med utsikt över Laxsjön. Vi kan i båda fallen garantera dig en underbar övernattning.

I Dalsland har vi alla förutsättningar att kunna ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Vår natur är orörd och våra upplevelser är genuina. Så när du känner att du verkligen vill koppla av, få energi och må bra har vi många magiska platser att besöka.

Som prenumerant får du just nu 10% rabatt på ditt boende när du bokar minst två nätter med ankomst måndag till onsdag. Erbjudandet gäller under juni månad. Välj vilken typ av boende du vill ha! Ange koden du hittar nedan som inloggad prenumerant när du genomför din bokning för att ta del av erbjudandet om 10% på din bokning.

Baldersnäs Herrgård följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför begränsade öppettider för både boende och i restaurangen. 

Läs mer och boka ditt boende här! 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.