Andalusien långsemester i 14/9 till 2/11, 22 dagar

Andalusien långsemester i 14/9 till 2/11, 22 dagar

Förläng sommaren i soliga Andalusien tillsammans med Scandorama. Njut av tre härliga veckor i södra Spanien på den soldränkta Costa del Sol. Värmande solstrålar, sköna bad och en härlig atmosfär väntar. Vi bor bekvämt på strandnära hotell med pool och närhet till restauranger, barer, caféer och shopping. En nyhet från och med hösten 2019 är att vi erbjuder två olika hotellalternativ, dels det bättre mellanklasshotellet Monarque Fuengirola Park, dels det helt nyrenoverade och centralt belägna Hotel Occidental Fuengirola.

En annan nyhet är att utflyktsprogrammet har ändrats inför höstens avresor. Fortfarande ingår fyra utflykter  i resans grundpris. Utöver dessa erbjuder vi lika många utflykter som tillval för dem som vill uppleva ytterligare på plats. Notera att inga extrautlfykter kan bokas på plats. Anmälan till dessa sker med fördel samtidigt som resan bokas, dock senast 6 veckor innan avresa. Utflykterna är jämnt fördelade över de tre veckorna vi tillbringar i Sydspanien.

Resfakta:

Avresa: Varje vecka mellan 14/9 och 2/11

Antal dagar: 22

Avreseflygplats: Landvetter

Pris: 13.995:- per person i dubbelrum på Fuengirola Park, 16.995:- per person i dubbelrum på Occidental Fuengirola

Enkelrumstillägg: Fuengirola Park 4.295:-, Occidental Fuengirola 5.995:-

Researrangör: Scandorama

 

I priset ingår

  • Flygresa Landvetter – Malaga t/r
  • Flygskatter och flygplatsavgifter
  • Busstransfer flygplatsen – hotellet t/r
  • 21 övernattningar i dubbelrum på valt hotell
  • Halvpension (frukostbuffé och middagsbuffé varje dag)
  • Scandoramaguide under utflykterna
  • Utflykterna ”Den vita staden Mijas med vinprovning”, ”Ronda”, ”Marbella och San Pedro de Alcantara – två andalusiska motpoler” samt ”Nerja och Almuñecar”.

Avbeställningsskydd: 6% av resans totalpris

All information kring resan hittar du på hemsidan: www.scandorama.se/erbjudanden

Dessutom ingår 4 utflykterna som ingår under hösten 2019 är ”Den vita staden Mijas med vinprovning”, ”Ronda”, ”Marbella och San Pedro de Alcantara – två andalusiska motpoler” och ”Nerja och Almuñecar”. Utflykterna som kan bokas som tillval är ”Gibraltar”, ”Malaga med bil- och modemuséet”, ”Granada med Alhambra”, ”Tapaskväll i Fuengirola” samt ”Córdoba”.

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.