Besök Ostindiefararen Götheborg och få 25% rabatt på guidning och i skeppsbutiken på piren.
Juli

Besök Ostindiefararen Götheborg och få 25% rabatt på guidning och i skeppsbutiken på piren.

Nästa år seglar Ostindiefararen Götheborg återigen till Asien och i augusti seglar hon till Stockholm. Passa på att besöka skeppet i sin hemmahamn Göteborg under juli månad. Som prenumerant får du 25% rabatt på guidning och i skeppsbutiken på piren.

I april 2022 sätter Ostindiefararen Götheborg åter segel för ett storslaget äventyr med destination Asien. Som ett första stopp kommer skeppet redan i augusti segla till Stockholm. Just nu pågår förberedelserna för fullt för seglingen och för att skeppet ska vara sitt vackraste när det efter sex år återigen ger sig ut till havs. Passa på att besöka skeppet i sin hemmahamn Göteborg under juli, då vi håller öppet alla dagar med guidade visningar.

Att besöka Ostindiefararen Götheborg är en spännande upplevelse och en resa i historien. Det är ett livs levande skepp med en levande historia att berätta, ärrad av hårda stormar och märkt av tusen och åter tusen sjömil på de stora haven. Här får du som besökare ta del av allt från fängslande berättelser till tjärdoftande skeppsbyggnadskonst i en tidstypisk 1700-talsmiljö. Skeppet kan endast besökas med guide.

Som prenumerant får du under juli månad 25% rabatt på guidning och i skeppsbutiken på piren.

Du hittar rabattkod och länk till bokningen nedanför när du är inloggad som prenumerant.

Varmt välkommen ombord!

 

 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.